Ondersteuning Finale

Technische ondersteuning

Als klant heeft u recht op technische ondersteuning:

  • In het Nederlands en het Engels, per e-mail: gratis
  • In het Nederlands en het Engels, per telefoon of fax: gewone gesprekskost naar BE/NL of VS

Het Handboek

Om buiten de georganiseerde cursussen Finale aan de vraag naar opleiding tegemoet te komen, heb ik de nederlandstalige handboeken gemaakt. Hiermee kan elke gebruiker op eigen tempo thuis met Finale leren werken. Meteen beschikt hij/zij over een degelijk naslagwerk, en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Organiseer een demo of cursus Finale

Als organisator van een cursus staat u in voor de accomodatie, hardware (inc. beamer, MIDI-klavieren en geinstaleerde interfaces), en de kosten voor cursusmateriaal, werkuren en verplaatsing. Prijzen op aanvraag - gelieve de locatie en aanwezige accomodatie te vermelden. Betaling met opleidingcheques te overleggen.

De basiscursus is geschikt voor elke beginnende Finale-gebruiker. Deze beslaat acht tot twaalf lesuren, gespreid over twee of drie dagen. Elke deelnemer beschikt over een eigen computer en krijgt het handboek waarin hij/zij alle informatie kan terugvinden. Men kan dus volop luisteren en uitproberen, zonder notities te moeten nemen.

Gespecialiseerde cursussen voor slagwerkers, gitaristen, leerkrachten AMV/notenleer, AMT/schriftuur, AMC/Muziekcultuur en -geschiedenis, koor, samenspel... die specifieke functies van Finale gebruiken. Een 'workshop' van enkele uren voor een specifiek gebruik is een erg rendabele (en aangename) formule.

Als academie, conservatorium of vereniging kan u een vragenuurtje inrichten waarop uw mensen precies die informatie, kneepjes en tips krijgen die ze nodig hebben. Uiteraard verkrijgt u het meest gestructureerde resultaat wanneer de deelnemers vooraf hun vragen bezorgen.

Heeft u veel specifieke vragen en heeft u graag support aan huis? Dan gebruikt u dezelfde formule.